Creació de missatges


1.1 Diferents maneres de crear un missatge


  • Des del menú Crea de la Safata d’entrada: s’obre un missatge en blanc.  • Responent un missatge: el Tema, Per a i De s’omplen automàticament.  • Reenviant un missatge: s’haurà d’emplenar el camp Per a.  • Cercant un contacte mitjançant Cerca algú o la Llibreta d’adreces i clicant en el seu correu: s’obre un missatge en blanc.


1.2 Destinatari/s / amb còpia


Destinataris principals: Ompliu el camp Per a… amb el destinatari o destinataris separats per punt-i-coma (;). També podeu buscar-lo clicant en Per a… apareix la Llibreta d’adreces per poder seleccionar-lo. Cliqueu dues vegades en un contacte per afegir-lo al dest’. Feu-ho tantes vegades com contactes necessiteu usar. Feu D’acord per sortir de la llibreta i continuar creant el missatge.


Destinataris amb còpia: Ompliu el camp A/c amb el destinatari o destinataris amb còpia separats per punt-i-coma (;). També podeu buscar-lo clicant en A/c apareix la Llibreta d’adreces per poder seleccionar-lo. Cliqueu dues vegades en un contacte per afegir-lo al dest’. Feu-ho tantes vegades com contactes necessiteu usar. Feu D’acord per sortir de la llibreta i continuar creant el missatge.


1.3 Tema (assumpte)


Ompliu el camp Tema amb l’assumpte objecte del missatge1.4 Definir el format del missatge


Quan comenceu a editar el missatge podeu definir el format a HTML, d’aquesta manera podreu fer servir diferents tipus de lletra, cos, colors, paràgrafs, atributs de fonts: negreta, cursiva, subratllat…Si no voleu cap tipus de format en el cos del missatge heu de definir el format a Text sense format1.5 Importància


Podeu definir la importància del missatge Alta () o Baixa () a la barra d’eines.