Normes

3.1 Crea una norma


Les normes s’utilitzen per classificar automàticament els missatges entrants en diferents carpetes segons uns paràmetres determinats. Per exemple, podeu crear una norma per moure tots els missatges entrants d’un determinat compte de correu a una carpeta amb el seu nom.


Per crear una norma basada en un missatge cliqueu a Accions > Crea una norma de la safata d’entrada o cliqueu amb el botó dret del ratolí sobre el missatge amb el que ens basem per crear la norma i clicar a Crea una normaSi voleu crear, editar o suprimir una norma cliqueu a Opcions > Normes de la safata d’entradaPer crear una norma buida de la safata d’entrada feu clic a Crea…


Les normes s’executen amb un ordre, primer la superior i continua l’execució cap a baix segons totes les normes definides. Si voleu canviar l’ordre de les normes feu clic a la que heu de modificar, pugeu o baixeu la norma amb les fletxes.


Podeu crear normes més complexes fent clic a Més opcions. Podeu definir més d’una condició per a la norma, més d’una acció, excepcions, activar o desactivar l’opció Deixa de processar més normes i editar el nom de la norma.

La redirecció no està permesa, encara que l’aplicació permeti configurar-la