Animacions de diapositives

a. Animacions d'objectes

PER APLICAR UN EFECTE D'ANIMACIÓ A UN OBJECTE:

  • 1.En una diapositiva que tingui activada la vista Normal, seleccioneu l'objecte que voleu animar.
  • 2.Trieu Presentació de diapositives o des de Tasques (finestra de la dreta) - Animació personalitzada, feu clic a Afegeix i seleccioneu un efecte d'animació.
  • 3.En el diàleg Animació personalitzada, feu clic a una pestanya per triar una categoria d'efectes. Feu clic a un efecte i després a D'acord.

Per previsualitzar l'animació, feu clic al botó Reprodueix.
PER APLICAR I EDITAR UN EFECTE D'UN CAMÍ DE MOVIMENT:

Es pot animar un objecte perquè es mogui al llarg d'un camí de moviment. Podeu utilitzar camins de moviment predefinits o els vostres propis camins.

Si seleccioneu "Corba", "Polígon", o "Línia de forma lliure", es tancarà el diàleg i podreu dibuixar el vostre propi camí. Si es finalitza el dibuix i no es cancel·la, el camí creat s'eliminarà del document i s'inserirà com a efecte del camí de moviment.EDICIÓ DE CAMINS DE MOVIMENT
Si la subfinestra "Animació personalitzada" és visible, els camins de moviment per a tots els efectes de la diapositiva actual es dibuixen com una superposició transparent a la diapositiva. Tots els camins són sempre visibles, per tant, és possible crear fàcilment animacions amb camins consecutius.

Es pot seleccionar un camí de moviment fent-hi clic. Un camí seleccionat admet anses, i es pot moure i redimensionar com una forma. Si feu doble clic a un camí s'iniciarà el mode d'edició de punts. El mode d'edició de punts també es pot iniciar des del menú Edita - Punts o bé prement F8.PER ELIMINAR UN EFECTE D'ANIMACIÓ D'UN OBJECTE:

1.En una diapositiva que tingui activada la vista Normal, seleccioneu l'objecte l'efecte del qual voleu eliminar.

2.Trieu "Presentació de diapositives - Animació personalitzada".

3.Feu clic a "Suprimeix".


b. Animacions de textos

Feu clic per obrir o tancar la barra "Dibuix", on podeu afegir formes, línies, text i llegendes al document actual.TEXT

Dibuixa un quadre de text amb direcció del text horitzontal allà on l'arrossegueu del document actual. Arrossegueu un quadre de text fins que obtingueu la mida que vulgueu en qualsevol lloc del document i escriviu o enganxeu el text. Gireu el quadre de text per obtenir el text girat.

  • ANIMACIÓ DE TEXT

Insereix text animat.

  • TEXT VERTICAL

Dibuixa un quadre de text amb direcció de text vertical.

  • ATENCIÓ

Això només és possible quan l'habilitació de llengües asiàtiques està activada.