Paràmetres de la presentació

Aneu al menú Presentación – Configurar presentación Si seleccioneu Diapositivas – Todo. La presentació sempre s’iniciarà des la primera diapositiva. Si voleu que la presentació comenci des d’una diapositiva en concret en comptes de l’actual, trieu Desde:

Si voleu fer una presentació personalitzada cal crear-la abans. Menú Presentación – Presentaciones personalizadas. Podeu crear una presentació tipus que tindrà definits els paràmetres que vulgueu. Premeu la tecla Maj per seleccionar un interval de diapositives o la tecla Ctrl per seleccionar diverses diapositives. Podeu canviar l'ordre de les diapositives de la presentació personalitzada arrossegant-les i deixant-les anar a "Diapositives seleccionades". Feu clic a Nova i introduïu un nom per a la presentació de diapositives en el quadre Nova. Si voleu iniciar la presentació personalitzada de diapositives seleccionada seleccioneu el menú Presentación – Presentaciones personalizadas i seleccioneu la que heu desat com a nova.

En aquesta finestra també podeu seleccionar el tipus de presentació, les opcions de presentació i com passar les diapositives.

Un cop iniciada la presentació hi ha l’opció d’escriure anotacions. A la part inferior esquerra hi ha una icona que permet fer anotacions amb l’eina ploma. Permet també canviar el color. Un cop fetes les anotacions i ,quan es finalitza la presentació, el programa demana si es volen desar els canvis.

Amb office 97 no es poden desar les anotacions fetes amb la ploma durant la presentació