Inserir animacions

Animacions de diapositives

Per inserir animacions a la vostra presentació aneu al menú Animacions. Seleccioneu un objecte de la diapositiva (imatge, text, …), trieu una animació del menú o del desplegable i veureu l’efecte que produeix. És molt semblant a les transicions entre diapositives que veureu més avall.

Animacions d’objectes i textos

A les presentacions podem donar moviment als objectes que en formen part com també al text fent-les així més elaborades i d’aquesta manera aconseguir cridar més l’atenció de les persones que les estan veient.

Per animar un text o un objecte primer es selecciona amb el ratolí i a continuació es va al menú Animacions Si l’objecte o text no està seleccionat aquestes opcions apareixeran en un color gris que significa que no es poden aplicar.

Ara es pot afegir un efecte:

Els efectes es poden controlar de forma més detallada des de la subfinestra d'animacions:

Podeu trobar una gran varietat d'animacions en els diferents desplegables del menú Animacions

Les animacions personalitzades donen moltíssimes opcions. En el mateix desplegable de la imatge anterior, a sota es troben les trajectories de desplaçament amb les que es pot crear un desplaçament personalitzat o bé amb trajectòries predissenyades o bé amb d'altres trajectòries de desplaçament personalitzades…

De la mateixa manera que es troben més efectes d'animacions, també trobareu més trajectòries de desplaçaments: