Afegir autocorreccions

Les autocorreccions ens serveixen per estalviar temps i/o errades quan escrivim.

Aneu al menú Eines i trieu l'opció Opcions de correcció automàtica.S'obre una finestra on podeu escollir varies opcions. Aneu a la pestanya Reemplaça i ompliu les paraules que voleu que es reemplacin automàticament. En l'exemple de sota hem posat que quan escrivim les lletres "pq" les reemplaci per la paraula "perquè". D'aquesta manera anirem més ràpid alhora d'escriure. Fixeu-vos en el llistat de sota, predeterminat pel programa de manera que us ajudarà a escriure més ràpidament i a no cometre errors ortogràfics freqüents.Premeu el botó Nou i seguidament el botó D'acord. Feu la prova i veureu que quan escriviu "pq" automàticament canviarà a "perquè".

Quan escriviu, les opcions que estan a la llista s'aniran corregint automàticament.

Podeu afegir paraules que sempre dubteu com s'escriuen o bé abreviatures de paraules per anar més ràpid quan escriviu. Premeu el botó D'acord perquè els canvis tinguin efecte.

Per habilitar o deshabilitar la correcció automàtica aneu al menú Eines, Opcions de correcció automàtica com hem indicat al començament i aneu a la pestanya Opcions. Marqueu o desmarqueu l'opció Utilitza la taula de reemplaçament tal i com indica la imatge de sota.