Afegir paraules al diccionari

Les presentacions de l'Impress mostren els errors ortogràfics a mesura que escriviu en la llengua que teniu configurada al programa, és a dir, si l'heu descarregat en català, les correccions les farà en català.

Quan hi ha una errada ortogràfica aquesta queda subratllada de color vermell. Per corregir una paraula feu clic amb el botó dret del ratolí sobre d’aquesta i el programa farà un suggeriment de correcció on podreu escollir una o varies opcions.
També hi ha l'opció de veure o no els errors ortogràfics. Aneu al menú Eines i marqueu o desmarqueu l'opció Verificació ortogràfica automàtica. Si l'opció està activada quan hi hagi un error la paraula quedarà subratllada. Si el desactiveu no mostrarà cap error.Afegir paraules al diccionari

De vegades hi ha paraules que estan escrites correctament però que el diccionari del programa no les té a la seva base de dades. En aquest cas, tal i com s’ha fet abans per cercar la paraula correcta, amb el botó dret del ratolí s’escull Afegeix-ho al diccionari i d’aquesta manera s’afegirà per una propera vegada a les presentacions de l'Impress. Si dubteu de la paraula, abans d'afegir-la al diccionari, cerqueu-la en un diccionari online.També podeu afegir entrades directament. Aneu al menú Eines i feu clic sobre Opcions. S'obre una finestra nova. Feu clic sobre l'apartat Configuració de la llengua i Ajudes a l'escriptura.

A l'apartat Diccionaris definits per a l'usuari seleccioneu Estàndard i premeu el botó Edita. S'obre una finestra nova on podeu afegir o suprimir paraules.En aquesta mateixa finestra també podeu crear un diccionari nou. Poseu-li un nom i cada vegada que afegiu una paraula al diccionari amb el botó dret del ratolí us donarà l'opció de desar-lo en els diccionaris existents i el que heu creat nou.