Afegir notes de l'orador

A les presentacions de l'Impress podeu afegir notes de l’orador, és a dir, anotacions o comentaris que us serviran per ajudar-vos a recordar alguna cosa durant la presentació. No és el mateix que inserir comentaris que veureu més endavant.

Amb el Menú Visualitza podeu activar les notes de l'orador. A la part inferior de la diapositiva apareix un espai per afegir les notes.Fent clic dins d'aquest espai podeu escriure les notes de l'orador. Podeu afegir-ne a cada una de les diapositives. Veureu que apareix la barra d'eines Formatació de text de manera que podreu escollir el tipus, la mida de la lletra, si voleu ressaltar una part del text, etc…

Aquestes notes de l'orador no seran visibles durant la presentació en pantalla completa ja que no han de ser visibles pel públic.

Les notes de l'orador són molt útils quan es fa una exposició en públic amb la presentació projectada i s'estén l'escriptori, és a dir, el ponent pot veure les notes de l'orador a la seva pantalla mentre que el públic només veu la presentació projectada. Aquestes són molt útils per no perdre el fil o per evitar quedar-se en blanc. Això si, tampoc es tracta de llegir tot el què posa a les notes, només han de servir com a recordatori ja que quan parleu heu de mirar tant com pugueu a l'audiència.

Recordeu que ho heu de configurar als paràmetres de la presentació de diapositives dins el menú Presentació de diapositives.