Obrir un document nou

Aneu a la pantalla d’inici de "Google Docs" en la forma explicada anteriorment.

Com que en aquests capítols tractarem del treball en full de càlcul, heu de triar en aquesta pantalla la creació d’un nou document del tipus "Spreadsheets", Fulls de càlcul o "Hoja de cálculo" depenent de l’idioma, per tant, aneu al menú Nou | Spreadsheet

Es crea un nou full de càlcul. Mentre no el deseu, es mostra a la part superior esquerra de la pantalla Full de càlcul no desat.

En aquest llibre s’ha creat un únic full de treball al qual l’aplicació dóna el nom de Full 1, com podeu veure a l’etiqueta corresponent. Més endavant s’explica com canviar-ho.

També podeu pujar documents des del vostre ordinador o des d’Internet per treballar en línia. En la pantalla d’inici, aneu a Carrega i apareix la següent pantalla:

En aquest quadre de diàleg podeu triar, com ja hem dit, obrir un document del vostre ordinador. Per fer-ho, cliqueu Examinar i s’obrirà l’explorador del vostre PC on podreu fer la recerca de l’arxiu. El seleccionareu fent doble clic.

També podeu importar un fitxer d'internet introduint l’URL en la casella a tal efecte.

Si voleu donar un nou nom al document, ho podeu fer a la casella Quin nom voleu assignar-li?. Si no poseu res, prendrà el mateix nom de l’arxiu original.

Per últim, premeu el botó Carregar el fitxer per afegir el document.