Eliminar fulls

El full que voleu eliminar ha de ser el full actiu o els fulls que seleccioneu conjuntament. Aneu a al menú Edita | Full | Suprimeix.

Es mostra el següent missatge avisant que el full s’eliminarà definitivament (no es podrà recuperar de cap manera un cop hàgiu acceptat). Si esteu segurs que és l’opció correcta, cliqueu , sinó No.

També podeu clicar el botó dret del ratolí sobre l'etiqueta del full que voleu eliminar i triar Suprimeix el full: