Empara l'eina de recerca de paraules


En els documents de text es poden cercar paraules, formats i estils, entre altres elements. Es pot navegar entre els resultats, o bé realçar tots els resultats a la vegada i aplicar-los un altre format o reemplaçar les paraules per un altre text.

El diàleg Cerca i reemplaça


Per cercar un text a tot el document, obrir el diàleg Cerca i reemplaça sense tenir cap selecció de text activa. Si es vol fer una cerca només en una part del document, en primer lloc cal seleccionar aquesta part del document i a continuació obrir el diàleg Cerca i reemplaça.

Cercar text


1.Triar el menú Edita / Cerca i reemplaça per obrir el diàleg Cerca i reemplaça.
2.Introduïr el text que es vulgui cercar al quadre de text Cerca.
3.Clic a Cerca o a Cerca-ho tot.

Quan es cliqui a Cerca, el programa mostrarà el següent text que sigui igual a l'entrada. Es pot visualitzar i editar el text, i tornar a fer clic a Cerca per avançar fins al següent text trobat.

Si s'ha tancat el diàleg, es pot prémer la combinació de tecles Ctrl+Maj+F per cercar el text següent sense obrir el diàleg.

De manera alternativa, es poden utilitzar les icones de la part inferior dreta del document per navegar fins al text següent o fins a qualsevol altre objecte del document.

Al fer clic a Cerca-ho tot, el programa selecciona tot el text que és igual a l'entrada que introduïda. Ara, per exemple, es pot posar tot el text trobat en negreta, o aplicar un estil de caràcter a tota la selecció a la vegada.