Buidar carpetes de missatges

Per buidar carpetes de missatges amb el "Thunderbird" seleccioneu la carpeta que conté els missatges que voleu eliminar. Si només en voleu suprimir un, seleccioneu-lo i cliqueu al botó "Suprimeix", que apareix a la part inferior dreta de la pantalla.Si el que voleu és suprimir més d'un missatge, cal que, mantenint polsada la tecla "Ctrl" del vostre teclat, aneu clicant a cada missatge. Un cop els tingueu tots seleccionats cliqueu al botó "Suprimeix".

Si el que voleu és suprimir tots els missatges de la carpeta, cal que, mantenint polsada la tecla "Shift(majúscules)" del vostre teclat, cliqeu al primer i al darrer dels missatges. Un cop els tingueu tots seleccionats cliqueu al botó "Suprimeix".

Els missatges suprimits van a parar a la paperera. Per suprimir-los de manera definitiva cal que buideu la paperera. Per fer-ho cliqueu-hi al damunt amb el botó dret del ratolí i escolliu la opció "Buida la paperera".

Buidar la paperera és una acció irreversible, per la qual cosa heu d'estar segurs que voleu suprimir definitivament els elements que conté.