Crear i eliminar carpetes de missatges

Per gestionar els missatges de correu electrònic que us arriben a la bústia, és molt important que disposeu d'un sistema de carpetes que us permeti classificar-los d'una manera eficient. Per fer-ho amb el "Thunderbird" cal que tingueu activat el menú lateral de carpetes. Per defecte ve activat, però si no el teniu aneu al menú "Visualitza" i cliqueu a "Format/Carpetes".Un cop fet això per crear una nova carpeta situeu-vos al menú lateral del sistema de carpetes i cliqueu damunt amb el botó dret del ratolí. Seleccioneu la opció "Crea una carpeta…", anomeneu-la i cliqueu a "Crea la carpeta".Podeu crear subcarpetes fent servir el mateix procediment, però clicant amb el botó dret del ratolí damunt la carpeta a la qual voleu crear la subcarpeta. Al menú us apareixerà la opció "Crear una subcarpeta".

Per eliminar qualsevol carpeta o subcarpeta, tan sols heu de clicar al damunt amb el botó dret del ratolí i escollir la opció "Suprimeix". Us apareix un missatge d'alerta. Cliqueu a suprimeix la carpeta.Els elements suprimits van a parar a la paperera. Per suprimir-los de manera definitiva cal que buideu la paperera. Per fer-ho cliqueu-hi al damunt amb el botó dret del ratolí i escolliu la opció ”Buida la paperera”.

Buidar la paperera és una acció irreversible, per la qual cosa heu d'estar segurs que voleu suprimir definitivament els elements que conté.