Organitzar i consultar les adreces habituals

Un cop heu desat les adreces que són del vostre interès convé organitzar-les. Per organitzar i gestionar les adreçes d'interès, cal que cliquem a la icona , que trobarem a la part superior dreta del navegador. Podem organitzar les adreces d'interès en carpetes, per fer-ho cal anar a la part inferior del menú que acabem de desplegar i cliqueu a "Mostra totes les adeces d'interès", se us obrirà una finestra nova que ens permetra organitzar-les com més ens convingui.

Clicant a la icona podreu gestionar, editar i organitzar les adreces d'interès.Un cop hagueu desat una adreça a les adreces d'interès, observareu que l'estrella que heu fet servir per guardar-la ha canviat de color . Això indica que aquesta adreça ja està guardada. Clicant de nou a l'estrella podreu gestionar-la, afegint-hi, per exemple, etiquetes que en milloren la classificació. Podeu crear tantes etiquetes com considereu, escrivint-les i separant-les per comes. L'ús d'etiquetes és pràctic perquè permet classificar les adreçes per diferents conceptes (una etiqueta pot estar vinculada a diferents adreces i a l'inrevés) i podeu fer cerques per etiquetes. Per fer-ho cliqueu a la icona i al menú que se us desplega trobareu "Cerca adreces d'interès".

Les etiquetes creades per una adreça estaran disponibles per a les següents, per la qual cosa és important tenir-les una mica pensades. Després es poden suprimir o canviar, però estalviareu temps.