Aspecte de l'escriptori

Per modificar l'aspecte de l'escriptori al vostre gust, podeu consultar el següent tutorial:A continuació es presenta un petit tutorial que mostra com configurar el menú d'inici del nostre sistema operatiu:Barres d'eines

A continuació es presenta un petit tutorial que mostra com configurar la barra de tasques del sistema.Opcions d'accessibilitat

En parlar d'opcions d'accessibilitat fem referència a aquelles petites configuracions que podem fer en el sistema per tal que la nostra interacció amb aquest ens sigui més còmoda.

Si tenim algun problema visual, ens pot anar molt bé canviar les opcions d'aparença, que ens permeten canviar els colors de les finestres i botons (podent escollir entre opcions de gran contrast), així com modificar la mida de la font.

Per accedir a aquestes opcions hem de seguir la següent ruta: clicar amb el botó dret a sobre de l'escriptori de treball i seleccionar la pestanya "Aparença".

Unes altres opcions de configuració referents a l'accessibilitat són aquelles que fan referència a l'ús del ratolí i que ens permeten opcions com ara escollir la velocitat del doble clic o canviar els botons primari i secundari en els cas de ser esquerrans.

Podeu accedir a aquestes opcions a través de "Configuració > Tauler de control > Mouse > Propietats del Mouse".

A més, trobareu un apartat específic sobre accessibilitat amb múltiples opcions a escollir a l'apartat Opcions d'accessibilitat (el qual trobareu a "Configuració > Tauler de control > Opcions d'accessibilitat").