Activitat 4. Preparem-nos per a planificar

 Objectius
Aquesta activitat té com a objectiu:

  • Posar en relació el punt de partida grupal amb la fase de planificació de l’itinerari.


 Descripció
Aquesta activitat l'ha de realitzar cada docent abans d'iniciar la primera sessió de la Fase 2. La meitat de l'equip docent (Grup A) visionarà un vídeo i l'altra part (Grup B) llegirà un document.

- El grup A farà el visionat del vídeo de la conferència de l’Olga Esteve que es va presentar en la III Jornada d’Aprenentatge de Llengües, organitzada per la Direcció general de política lingüística, el 26 d’octubre del 2012. També es pot visionar un resum del vídeo.

- El grup B llegirà un fragment de la introducció del document de Neus Sanmartí. Avaluar per aprendre. 2010. Departament d’Ensenyament, Direcció General de l’Educació Bàsica i el Batxillerat.


Orientacions de treball


Individual Grup A: Mireu el vídeo de la conferència que va fer l’Olga Esteve en la III Jornada d’Aprenentatge de Llengües, organitzada per la Direcció general de política lingüística, el 26 d’octubre del 2012Individual Grup B Llegiu aquest fragment de la introducció del document de Neus SANMARTÍ del document " Avaluar per aprendre" de Novembre de 2010. Departament d’Ensenyament, Direcció General de l’Educació Bàsica i el Batxillerat.


Full de treball Guia de lectura
Materials  • Material Grup A

Conferència d’Olga Esteve en la III Jornada d’Aprenentatge de LlengüesConferència d’Olga Esteve en la III Jornada d’Aprenentatge de Llengües (versió reduïda)
https://youtu.be/dNUdZHqLqBA

Temporització de la conferència completa de l’Olga Esteve a la III Jornada d’Aprenentatge de Llengües


  • Material Grup B

Avaluar per aprendre. Neus Sanmartí. 2010
ORIENTACIONS PER A LA COORDINACIÓ

Aquesta activitat l'ha de realitzar cada docent abans d'iniciar la primera sessió de la Fase 2. La meitat de l'equip docent (Grup A) visionarà un vídeo i l'altra part (Grup B) llegirà un document.

- El grup A farà el visionat del vídeo de la conferència de l’Olga Esteve que es va presentar en la III Jornada d’Aprenentatge de Llengües, organitzada per la Direcció general de política lingüística, el 26 d'octubre del 2012. També teniu a la vostra disposició un resum del vídeo que recull els talls més rellevants.

- El grup B llegirà un fragment de la introducció del document de Neus Santmartí. Avaluar per aprendre. 2010. Departament d'Ensenyament, Direcció General de l'Educació Bàsica i el Batxillerat.

Per facilitar extreure les idees més rellevants del vídeo i la lectura s'han elaborat unes pautes que cal seguir i emplenar, idees que caldrà recuperar en l'activitat 1 de la fase 2. Teniu en compte que del vídeo hi ha dues pautes d'escola, una que correspon a la versió completa i l'altra a la reduïda. Feu servir la que us convingui.