Activitat 4. Compartim reflexions.

 Objectius
Aquesta activitat té com a objectiu/s:

  • Compartir reflexions sobre promoure canvis per donar oportunitats a tothom.


 Descripció
L’última activitat vol ser un petit espai per compartir algunes reflexions sobre la temàtica treballada i cloure la formació.
Orientacions de treball


Gran grup 1. Compartim entre tots algunes reflexions per concloure la formació.

Durant unes quantes setmanes heu compartit temps, reflexions, experiències i, sobretot us heu enriquit amb els recursos i les aportacions de tots. Heu posat de manifest que les diferències individuals, quan les sumeu, us enriqueixen no només en la vostra tasca sinó també com a persones.

Ara volem compartir amb vosaltres un conte i un pensament amb vosaltres:


El veritable viatge del descobriment no consisteix en buscar nous paisatges sinó en tenir nous ulls. Marcel Proust (escriptor francès)


Amb aquest conte i aquest pensament volem representar el que vol dir Promoure canvis per donar oportunitats a tothom. Al llarg d’aquesta formació heu pogut apreciar i valorar la riquesa que suposa compartir des de mirades diferents. Aquesta és la visió que hem d'impulsar en el nostre treball diari a l'escola. Tot just heu fet un pas més, però molt important. Si reflexionem i apreciem les capacitats i fortaleses dels nens, si els donem la mà i els acompanyem, segur que serem capaços de trobar les estratègies i els recursos més adients a cada necessitat i, sobretot, tindrem una aula plena de persones felices i amb ganes d’aprendre.

ORIENTACIONS PER A LA COORDINACIÓ