Activitat 3. Intercanvi de propostes didàctiques.

ObjectiusAquesta activitat té com a objectiu/s:

  • Compartir propostes tasques/seqüències didàctiques.
  • Identificar els trets qualitatius de les tasques/seqüències didàctiques presentades per un mateix o pels companys.
  • Elaborar criteris per identificar i/o crear tasques/seqüències didàctiques de millora de l’expressió i la interacció oral.

Descripció Us proposem que penseu en tasques/seqüències didàctiques concretes que permetin definir trets qualitatius de les tasques d’expressió i interacció oral, i que elaboreu un document comú amb aquests descriptors.Orientacions de treball


1. Feu els mateixos grups de l’activitat anterior per idiomes i escolliu un dels aspectes a millorar de l’actuació d’un dels alumnes.

2. Penseu una tasca que us hagi anat bé per treballar i millorar l’aspecte que heu escollit (pronunciació, interacció…). Utilitzeu el document de la carpeta de formació “La meva activitat preferida”.

3. Presenteu la tasca a la resta de companys del vostre grup que prendran apunts sobre tot allò que creguin que fa que la tasca sigui un bon exemple. Totes les activitats presentades poden quedar recollides a la carpeta de formació.

4. Identifiqueu, entre tots els grups, els trets que heu observat en els petits grups com a propis d’una bona tasca de millora de l’expressió i interacció oral.

5. Elaboreu un document conjunt amb tots els descriptors, que us permetran identificar i/o crear activitats de millora de l’expressió i interacció oral, i reserveu-lo per a la activitat següent.Materials


Document per a la carpeta de formació