Compartir calendaris



Un calendari pot tenir diferents graus de privacitat. Per defecte, és privat.

Per compartir-lo, aneu al bloc lateral "Els meus calendaris" i feu clic al petit triangle que apareix a la dreta del nom. Al menú que apareix trieu "Comparteix aquest calendari".



Pareu atenció als nivells de privacitat, trieu l'opció que més s'ajusti a l'ús que penseu donar al calendari compartit:

  1. Podeu fer-lo públic i compartir-lo amb tothom.
  2. Podeu compartir-lo només amb persones de l'XTEC.
  3. Podeu compartir-lo amb persones concretes i atorgar a cadascuna d'elles un determinat permís.


A l'àrea Comparteix amb persones concretes hi ha la llista de persones amb qui es comparteix. Per afegir noves persones només cal escriure la seva adreça de correu electrònic al camp de text Persona, escollir el permís que tindrà sobre el calendari i fer clic al botó Afegeix una persona.

El permís "Fer canvis i administrar l'ús compartit" significa que la persona que el tingui pot fer tot el que vulgui amb el calendari, excepte esborrar-lo. També el podrà compartir amb altres persones i atorgar permisos.

El permís més restrictiu és "Mostra només "lliure"/"Ocupat" (oculta informació)" Les persones amb aquest nivell d'accés només podran veure la vostra disponibilitat però cap detall dels esdeveniments.

Les persones amb qui compartiu un calendari individualment rebran un missatge de correu informant-les del fet. A més, el podran veure a la llista d' "Altres calendaris".