Participants del curs

Un curs necessita professorat (persones formadores, tutores, consultores…) i estudiants (alumnat, participants…), necessita persones que interaccionin i donin sentit a tots els recursos que hi ha utilitzant-los per a l'aprenentatge.

Inscriure estudiants

Una manera d'inscriure estudiants és donar-los la clau d'inscripció del curs: d'aquesta manera es poden inscriure tan sols clicant sobre el nom del curs i escrivint la clau. Només cal que l'escriguin la primera vegada: després el sistema ja recorda que hi estan inscrits.

Recordeu que la clau d'inscripció del curs està definida als paràmetres del curs, accessibles des d'"Administració | Paràmetres".

També podeu fer una inscripció manual. Al menú "Administració" hi ha l'opció "Assignació de rols", que us permet seleccionar els estudiants que voleu que participin al vostre curs.

  1. Cliqueu "Administració | Assignació de rols"
  2. Seleccioneu el rol que voleu assignar, per exemple "estudiant".
  3. Seleccioneu les persones al quadre de la dreta ("Usuaris potencials") o cerqueu-les si n'hi ha moltes.
  4. Cliqueu la fletxa ← per passar-los al quadre de l'esquerra ("Usuaris existents").

Inscriure participants al curs

{{:autoria:1.png|Il·lustració sense contingut rellevant

El desplegable superior esquerre us permet seleccionar el rol d'inscripció (segons els rols que estiguin definits al lloc): estudiant, participant, professorat no editor...

D'aquesta manera les persones seleccionades quedaran automàticament inscrites al curs i no caldrà que escriguin la clau d'inscripció del curs per accedir-hi.

És molt recomanable que poseu una clau d'inscripció al vostre curs per tal d'evitar que qualsevol usuari/ària del sistema s'hi inscrigui automàticament. Si no ho feu així, de tant en tant us pot aparèixer nou alumnat al curs que haureu de donar de baixa.

Mitjançant el procés d'inscripció manual inscriviu al vostre curs quatre estudiants que siguin participants del curs D004.