Trastorn per dèficit d'atenció


De vegades tots tenim moments que ens costa estar asseguts, atents i tranquils, però això a mesura que ens anem fent grans és va polint i anem creant estratègies per què cada cop ens costi menys. Podem imaginar-nos que hi ha persones que aquest neguit el presenten cada dia i a totes hores i en tots els ambients?

Aquests són els individus amb TDAH, aquestes persones poden tenir una vida força exitosa i plena, però cal que siguin en primer lloc diagnosticats i posteriorment cal treballar amb ells estratègies per tal de poder garantir un millor futur.

Tots sabem que educar no és gens fàcil, tots sabem amb les diferents dificultats que ens trobem a l'aula, tant amb nens i nenes com amb adolescents, aquests darrers amb més dificultats per trobar-se en un moment evolutiu ple de problemes de concentració i control de les seves manifestacions. En aquest mòdul, intentarem donar pautes, estratègies per als professionals que treballen a l'escola o a l'institut perquè aquesta motivació per saber-ne una mica més, passi de preocupació a diferents estratègies per a donar resposta.

imatgehttp://neuronarrative.files.wordpress.com/2009/03/brain_000005809739xsmall.jpg

Continguts

  • Informació sobre el TDAH.
  • Estratègies d’ajuda a l’alumnat amb TDAH per assegurar un bon nivell d’aprenentatge.
  • Estratègies per treballar amb infants i joves amb hiperactivitat i/o impulsivitat.

Pràctiques