Recursos


Descripció general


En aquest espai trobareu un recull de recursos, enllaços i bibliografia d'utilitat per aprofundir en els diferents aprenentatges que es van proposant a "Els escacs a l'escola i a l'institut".

Materials didàctics

Enllaços d'interès


L'Associació Internacional per a la Difusió dels Escacs.

L'Associació Internacional per a la Difusió dels Escacs sorgeix de l'evolució d'una sèrie d'actuacions d'un grup de persones del món educatiu i, alhora, aficionades als escacs a Catalunya.

La constitució d'aquesta associació permetrà redimensionar les línies de treball, que ja dúiem a terme a través de Balàgium Editors, i donar-li un nou enfocament, completament altruista i solidari.

Cal aprofitar els grans i diversos avantatges que ofereix aquest joc-esport d'estratègia per tal de contribuir a la difusió dels escacs com una eina pedagògica de primer ordre en els àmbits educatiu i lúdic.


Escacs Guimerà

Aquest espai es poden trobar orientacions, aspectes normatius, documentació… i la possibilitat de jugar amb un contrincant virtual o accedir per fer partides en línia.


ChessBase ChessBase és una companyia que comercialitza programari d'escacs, manté un lloc de notícies d'escacs, i dirigeix un servidor per jugar en línia.


Problemas de ajedrez Curiositats d'escacs, enigmes.


Editorial Paidotribo Web de l'editorial Paidotribo, una de les principals editorials de llibres d'escacs.