Uni, dori, teri

Uni, dori, teri és una activitat que treballar la noció de quantitat dels nombres 1, 2 i 3. Les activitats estan agrupades en tres blocs, representats cada un per una animal. Cada bloc età dividit en tres nivells i cada nivell en tres parts.

Entreu a l'activitat des de edu365.cat | infantil | matemàtiques | uni, dori, teri o bé des de l'adreça: http://www.xtec.cat/~jsole124/uni/menu.htm

Accedireu al menú principal on podeu triar un dels tres blocs.

Uni, dori, teri

Un cop dins del bloc triat, la gallina, el peix o el cargol, trobareu els tres tipus activitats, de tres nivells diferents de dificultat diferents, però que consisteixen totes en relacionar les grafies 1, 2 i 3 amb les quantitats corresponents.

Uni, dori, teri

Cada nivell de cada bloc té, a més a més, un joc diferent al que s'accedeix, automàticament, un cop superat el nombre determinat d'activitats de cada nivell.

Uni, dori, teri

Aquest nombre, que per defecte és 50, es pot modificar escrivint el que es desitgi a la casella corresponent. A la part superior esquerra trobareu el comptador d'activitats del nivell, que indica també el nombre d'encerts i errors. Es pot passar directament a l'activitat clicant a l'animal de la part superior esquerra.

Aneu a la pantalla d'informació http://www.xtec.cat/~jsole124/uni/menu.htm, i trobareu l'explicació detallada.

Activitats JClic de numeració

Si feu una cerca a la biblioteca d'activitats de la ZonaClic, com heu vist a la pràctica 2 del mòdul 5, amb els criteris de àrea de matemàtiques i nivell infantil (3-6), trobareu una sèrie d'activitats que treballen la numeració i la quantitat de maneres diverses.

A l'apartat Matemàtiques de la web d'infantil del portal edu365.cat, hi teniu feta una selecció.

Alguns projectes JClic de numeració fins al nombre 10:

  • Activitats de numeració
  • Comptar
  • Jugar amb les matemàtiques
  • Comptar fins a 5

Altres recursos

De nou a la web Poisson rouge, aquest cop per veure dues activitats que treballen els nombres:

Activitats per seguir la seqüència numèrica: