Les Tecnologies a l'edu365

edu365.cat és un portal educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, orientat i desenvolupat específicament per a l'alumnat i les seves famílies, que es basa en les infrastructures i serveis de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC).

El portal proporciona al professorat un conjunt de recursos i serveis que el poden ajudar en el desenvolupament de la tasca educativa.

edu365 ens ofereix una interessant selecció de recursos per a l'àrea de tecnologia a les seves seccions per a l'ESO i el Batxillerat.

A l'apartat de Tecnologia a l'ESO trobarem un bon punt de partida per tenir una bona col·lecció de materials educatius referenciats.

També cal visitar la secció de batxillerat i fer un cop d'ull als recursos que conté. Trobarem materials per Tecnologia industrial, Electrotècnia, Mecànica, Electrònica…

Per acabar amb aquesta aproximació a l'edu365, és important destacar el potencial amb les TIC de l'escriptori digital.

L'escriptori del portal ofereix un conjunt d'eines que faciliten les diverses tasques escolars. Són eines Internet amb les quals es pot treballar des de qualsevol lloc que disposi de connexió a Internet.