Jamboard és la pissarra interactiva de Google. Com a totes les aplicacions de GSuite, es desaran al Drive i es podran compartir fàcilment.

Per accedir a Jamboard es pot fer des del menú d'aplicacions de Google:També es pot accedir des del mateix Drive:Durant la realització d'una classe virtual, el més habitual serà accedir des de la mateixa videotrucada de Meet:En aquest cas ja es comparteix amb dret d'edició la pissarra amb els nostres alumnes. Sempre es podran modificar els permisos i afegir nous participants.

La interfície de Jamboard és molt senzilla: 1. Desplaçament entre els diferents marcs de la pissarra. Sempre que s'ompli un marc, es pot obrir un altre buit.
 2. Defineix el marc. Aquesta és una opció molt interessant. Es pot canviar el fons per triar un adient amb el tema que s'està treballant, o fins i tot podem inserir un element sobre el qual es vol treballar.
 3. El zoom facilitarà poder centrar l'atenció en una part concreta de la pissarra.
 4. L'eina de desfer i refer.
 5. L'eina de dibuix, a on es pot triar entre diferents elements i colors.
 6. L'eina d'esborrar.
 7. L'eina de seleccionar.
 8. La nota adhesiva.
 9. L'eina d'afegir una imatge.
 10. L'eina d'afegir una forma.
 11. El quadre de text.
 12. El làser o marcador.
 13. El botó de compartir, igual que a totes les altres eines de Google.
 14. El botó de Mes accions, a on es troben les opcions de descarregar la pissarra (en pdf o png), canviar el nom, suprimir o fer una còpia.

Aquests són alguns exemples de Jamboards ja preaparades i en alguns casos amb el fons predefinits.