Google vol comprovar que el domini que hem proposat per crear el servei de Workspace ens pertany. Quan hem acabat de respondre el formulari, se'ns obra la consola d'administració i ens va donant les instruccions detallades per acabar-la de configurar.

Ens farà actualitzar la configuració del nostre domini per redirigir els correus electrònics a Gmail, afegir i verificar els registres MX…

Cal tenir en compte, que el següent tutorial, explicant tot el procés pas a pas, pot variar algun procediment segons el proveïdor del vostre domini)

Enllaç de suport de Google de verificació d'altres dominis

A continuació, trobem un vídeo tutorial on explica tot el procés la validació del domini:En cas de no poder fer la verificació just després d'omplir el formulari, a la consola ens apareix com a pendent. També accedint a la consola, dominis ens apareix l'opció de verificar.

És important, crear unitats organitzatives i afegir les edats dels estudiants. Alguns canvis poden tardar fins a 24 h a estar operatius.

Accedim a compte, configuració del compte, ajustaments d'accés determinats per l'edat, seleccionem les diferents unitats organitzatives i apliquem l'etiqueta d'edat adequada.