Anireu rebent diferents missatges de Google en anglès al correu electrònic que heu donat al formulari. Un d'aquests missatges és del validador que us fa alguna pregunta i us demana que li envieu una sèrie de documents. És molt important que responeu aquest correu i adjunteu la documentació per demostrar que sou un centre educatiu sense ànim de lucre. Si no ho feu no obtindreu la versió gratuïta de Workspace.

Aviseu qui gestiona el correu del centre que no llenci a la paperera els missatges que arribin en anglès

Els documents que ens demana el validador, estan pensats per a centres americans. Pels centres catalans us recomanem que feu servir aquest certificat. Feu una còpia del document per poder-lo editar, substituïu els camps en cursiva per les vostres dades, imprimiu el document, signeu-lo i segelleu-lo, escanegeu-lo i envieu-lo al validador.

Un cop respost el correu i enviat el certificat, continueu pendents de possibles missatges del validador.

Com comprovar si ja disposem de la versió gratuïta

Accedim a la consola d'administració i cliquem sobre la icona de Facturació:


S'obre una nova finestra que ens diu que tenim una versió de prova i que disposem de 14 dies. Aquest nombre va disminuïnt cada dia que passa.

Quan el validador ja hagi comprovat que som un centre educatiu sense ànim de lucre desapareixerà el compte enrera i ens dirà que ja tenim la versió gratuïta: