Un cop tenim el nostre domini, hem de demanar a Workspace per ensenyament. Abans d'emplenar el formulari, uns consells per minimitzar posteriors problemes amb el validador:

  • Prèviament, des de la consola d'administració del domini, redireccioneu la web del centre i quan al formulari us demanin la vostra web, escriviu el vostre domini. Si no ho feu, el validador de google us demanarà com és que l'adreça de la web del centre i el domini són diferents.
  • En el següent vídeo teniu un exemple de com redireccionar el vostre domini al web del centre. Aquest vídeo és només un exemple, segons el proveïdor el procediment pot ser una mica diferent.  • A l'apartat on us demanen el nombre d'usuaris, no ajusteu: tireu llarg
  • Totes les dades han de ser del centre. No hi escriviu correus electrònics, telèfons de particulars…
  • Quan us demanen el correu electrònic del centre, podeu posar l'adreça amb el codi o el nom propi (x9999999@xtec.cat o nom-propi@xtec.cat). Poseu-hi la que feu servir per respondre els missatges des del centre. Si no és així el validador no entendrà que el responeu des d'una adreça diferent.
  • Quan us demanen Nom i Cognoms escriviu els del/la director/a del centre.

Us demanen un usuari i una contrasenya per crear el correu de l'usuari administrador. Anoteu-ho i recordeu on ho deseu. Sinó no podreu entrar a administrar el servei.

Cliqueu sobre l'enllaçhttps://gsuite.google.com/signup/edu/welcome i empleneu-lo.

Un cop acabat d'omplir el formulari, se'ns obrirà la consola d'administració amb els diferents passos que cal seguir per deixar configurada la consola d'administració del nostre Workspace. Es tracta d'una versió de proves de catorze dies.