Instal·lar Creator i Scope

En primer lloc, aneu al lloc web per baixar-vos el programa.

http://www.aumentaty.com/community/software/

Foto 079

En el nostre cas: Windows 64-bit. Registreu-vos i baixeu el programa. Instal·leu el programa seguint les instruccions. En obrir el programa, us apareixerà la següent pantalla. Aquesta pantalla és la que correspon, en el menú de l’esquerra, a l’apartat Novedades.

Foto 080

Aquí veiem les darreres novetats, mostres de treballs, etc. A la dreta, a Configuración, podeu modificar la configuració del vostre perfil, contrasenya, correu electrònic, notificacions, etc.

Foto 081

Si torneu al menú de l’esquerra, i aneu a dalt a l’esquerra, on posa perfil, us apareixeran els vostres projectes. En aquest cas, com que tenim la llicència Free disposem de cinc projectes publicats i 50 MB d’espai al núvol. És a dir, en el programa teniu espai fins a 50 MB per totes les vostres figures, i tan sols podeu publicar al mateix temps cinc projectes.

En aquest exemple, es poden veure en la pantalla sis projectes, dels quals sols hi ha tres de publicats.

També cal recordar que els projectes tenen data de permanència, i en passar el termini deixaran d’estar publicats. No passa res, simplement els torneu a publicar. A la part de baix es pot veure: Favorito – Siguiendo – Seguidores. Funciona igual que una xarxa social, podeu seguir un autor, rebre notificacions, posar un “m’agrada”…

Foto 082

Ara ja podeu passar a crear el vostre primer projecte.