Dispositius mòbils

Amb el dispositiu mòbil aneu a la pàgina oficial d’Aumentaty per baixar-vos l’AppScope

http://www.aumentaty.com/community/software/

Foto 057

Una vegada instal·lat, aneu a la pàgina de Búsqueda per fer una cerca. Podeu agafar qualsevol figura que desitgeu. Aquest és tan sols un exemple per veure com funciona la cerca. En el nostre cas, escriviu la paraula “prova” dins la categoria “educación”.

Foto 058

I obtindreu, entre d’altres, aquests tres projectes:

Foto 059

Obriu el que desitgeu i baixeu-lo al vostre dispositiu mòbil (premeu el botó vermell “descargar”, a baix a la dreta).

Foto 060

Ara aneu a la pantalla anterior i busqueu la icona de “descargas”, on podreu veure tots els projectes que ja heu baixat. Seleccioneu el projecte que voleu.

Foto 061

Una vegada seleccionat, premeu la icona de la càmera de foto…

Foto 062

… i ja sols cal enquadrar la marca corresponent. Us apareixerà el logotip de l’institut en 3D.

Foto 063

En aquests arxius de prova, l’arxiu que es diu Quiro prova 2 farà que us aparegui a la pantalla una imatge amb la icona d’un enllaç. Si premeu la imatge en la pantalla del mòbil, se us obrirà la pàgina web del programa Quiró de l’institut Narcís Oller. L’arxiu que es diu prova cap fang farà que aparegui una mà de fang en 3D.

Foto 064

NOTA: En cas de no tenir impresa la marca, podeu fer servir un marcador temporal amb qualsevol imatge. En tenir el projecte seleccionat, sols cal fer clic sobre la imatge.

Foto 065

Després, premeu: crear marcador temporal

Foto 066

Llavors, podeu enquadrar qualsevol imatge perquè us serveixi de marcador. Com a exemple, hem creat un marcador temporal amb una imatge d’una carta, i una vegada reconeguda, ens serveix de marcador de la figura 3D.

Foto 067

Foto 068