Conclusions
Quan treballeu amb el dispositiu mòbil, amb l’Scope, podreu veure com els dos primers projectes del logotip i la pàgina web es visualitzen amb fluïdesa i naturalitat, però en el tercer model, el de la mà de fang, es visualitza amb dificultat i en moure un poc el dispositiu mòbil es perd la imatge.
També podeu veure com treballant amb l’ordinador i la pissarra digital s’obté una qualitat amb pocs recursos que difícilment podrem trobar en un dispositiu mòbil. Resumint, l’Aumentaty Author necessita pocs recursos, és fàcil d’utilitzar i dóna imatges de gran qualitat. Si disposeu d’una càmera web mitjana, s’aconsegueix de seguida una il·lusió de realitat. Un altre avantatge és que, amb un sol arxiu, podeu veure diverses figures sobre diferents marcadors alhora.
L’Aumentat Scope té l’avantatge que funciona perfectament en dispositius mòbils, no es necessita tenir el marcador al davant (podeu utilitzar qualsevol imatge com a marcador temporal). En canvi, necessitareu un dispositiu mòbil de gran potència si es vol veure les figures complexes amb fluïdesa i naturalitat. En cas contrari, les imatges es veuen intermitentment, i es perd la il·lusió de realitat.
Veient aquests exemples, i depenent de l’equipament de l’aula i/o els alumnes, podreu decidir quin programari utilitzareu per ensenyar la realitat augmentada a l’aula.