Presentacions de Google


Des del nostre usuari XTEC tenim accés, de manera gratuïta, a l’opció de Presentacions de diapositives de Google. Aquesta és una versió en línia de les presentacions de diapositives que, com veureu, ens ofereix molts recursos i opcions, essent una de les millors opcions del moment.

Aquests recursos funcionen amb qualsevol navegador, tot i que el rendiment millora amb l’ús del Chrome, o en el cas dels ordinadors amb més capacitat i més anys amb l’ús del Chromium.

Un dels avantatges de l’ús de Google diapositives és que qualsevol usuari pot accedir, des de qualsevol plataforma (ordinador, tauleta o telefon intel·ligent) al mateix recurs.

Un altre de les opcions positives és que els usuaris, independent de la qualitat del recurs tecnològic que utilitzin, tenen al seu abast la mateixa eina.

Podeu treballar amb terminals molt lleugeres, que no necessiten capacitat d’emmagatzematge, i amb poca capacitat dels discs durs, perquè la càrrega del treball es realitza al núvol.

Cal destacar que, com totes les aplicacions que ens ofereix Google Drive, els materials que creeu queden endreçats dins l’espai personal, i es guarden de manera automàtica. Us podeu oblidar de desar els canvis, el programa els guarda fins la darrera paraula treballada.

Aquest recurs ens ofereix que tot l’ alumnat, en el cas d’utilitzar GSFE, té al seu abast, i des de qualsevol localització, el mateix recurs, podent accedir als seus materials des de qualsevol lloc (escola, biblioteca, casa…), gràcies a l’opció d’emmagatzematge en línia.


Continguts que veurem: