AudioBoom


Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.audioboom&hl=ca

Per iOS: https://itunes.apple.com/es/app/audioboom/id305204540?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Valoració al Toolbox http://toolbox.mobileworldcapital.com/review/ramon-pavia-1/audioboom

AudioBoom és una aplicació amb una doble funció. Per una banda, permet cercar programes de ràdio i podcasts en general, característica que el converteix en un recurs molt pràctic per treballar la llengua. Però la funcionalitat més interessant està en la producció de locucions i programes de ràdio amb el dispositiu mòbil. Els centres poden crear fàcilment la seva pròpia emissora per allotjar les seves produccions. És una bona solució tècnica per escoles i instituts que volen treballar la llengua a partir d'integrar els mitjans de comunicació en el programa educatiu.

La primera vegada que s’accedeix a l’aplicació, aquesta demana que us registreu i que accepteu els termes i condicions d’ús.

La primera vegada que s’entra a l’aplicació, apareix la següent pantalla on es demana quines són les preferències de l’usuari. La selecció d’interessos no condiciona l’ús de l’aplicació. Simplement configura la interfície inicial del compte.

A partir d’aquest moment, la interfície d’inici serà la següent:

AudioBoom permet crear arxius d’àudio i compartir-los i permet sentir i descarregar podcasts enregistrats per altres usuaris. Aquests estan classificats en les categories següents:

  1. Knowledge
  2. Sport
  3. Music Commentary
  4. News & Politics
  5. Business
  6. Comedy
  7. Culture
  8. Entertainment
  9. Mind body & soul

Quan se selecciona un dels arxius, hi ha la opció, a la part superior dreta de la pantalla d’afegir-lo pròpia llista de reproducció Add to playlist o bé descarregar-lo Download.

Per enregistrar un àudio, des de la interfície inicial, cliqueu la opció Record.

Per començar a enregistrar l’àudio, cliqueu la icona de gravar de la part inferior de la imatge. A mesura que aneu gravant, veureu que apareixerà la longitud d’ona de la vostra gravació.

A la part inferior de la pantalla, hi ha quatre opcions:

Per guardar l’àudio, cliqueu la icona Pujar, poseu un títol i una breu descripció (opcional) del projecte. També es pot canviar la imatge que apareixerà i es pot establir en quina categoria es vol etiquetar el projecte en el desplegable Please select a category.

Finalment, cliqueu l'opció Save in drafts (deseu els esborranys) o bé Publish per a poder-lo publicar.

Un cop publicat, per a poder recuperar-lo i publicar-ho al blog, aneu al menú (tres ratlles a la part superior esquerra), Account i seleccionar el fitxer que es vulgui amb la fletxa de descàrrega:

Un cop descarregat, el podeu inserir al blog com a fitxer d’àudio.


Per saber-ne més