Tramesa de tasques amb esborrany

Per determinar si el lliurament de la tasca es fa amb esborrany heu de modificar el paràmetre "Requereix que l'estudiant faci clic al botó Tramet"

Normalment, per defecte, les tasques es creen sense esborrany:


Si activeu Requereix que els estudiants facin clic al botó Tramet habiliteu l'opció d'esborrany.

Per evitar que els alumnes puguin editar les trameses després de la qualificació del professor cal que aquestes estiguin blocades.

L'alumnat pot editar les trameses dintre de les dates de tramesa si aquestes no s'han blocat. El fet de qualificar la tasca no té cap efecte a nivell de blocatge de la tramesa.


Les trameses es bloquen:

  1. Si l'estudiant fa clic en el botó Trametre tasca (quan hi ha esborrany)
  2. Si el professor bloca la tramesa des de la pàgina Visualitza/Qualifica totes les trameses (amb i sense esborrany).
  3. Superada la data límit.

Per blocar trameses el professor pot editar una tramesa concreta, per blocar-la o per permetre que es modifiqui

aquesta opció de blocatge pot ser interessant per anar blocant les trameses amb qualificació positiva i permetre la modificació de trameses de tasques que s'han de millorar. El professor també pot seleccionar les trameses que vol blocar i fer l'acció en grup.

Recordeu, si no teniu activa la data límit de la tramesa, és recomanable blocar aquelles trameses que l'alumnat no ha de modificar.

Encara que tingueu totes les tasques qualificades si un alumne torna a desar la seva tramesa (no blocada), amb modificacions o sense, us apareixerà la tasca com a pendent d'avaluar.