Paquet SCORM

En aquest apartat es tracta l'activitat Scorm, fent èmfasi en la seva configuració per al treball individual o en grup, els tipus de qualificació que es poden utilitzar i aquells aspectes específics de les tasques. Els aspectes comuns de les tasques amb la resta d'activitats només s'esmenten i s'ofereix l'enllaç a la pàgina on es descriuen amb més detall.
L'activitat Paquet SCORM
L'activitat paquet SCORM permet al professor editor incorporar en el Moodle recursos creats fora del Moodle que segueixin l'estandars .
Els apartats que podeu consultar en aquesta pàgina són:
Crear una activitat SCORM
Per crear l'activitat Scorm heu d'introduir el nom de l'activitat, la descripció i el fitxer scorm. A més a més podeu configurar la qualificació i els apartats comuns: Paràmetres comuns de mòduls, Restricció de l'activitat i Compleció de l'activitat.
Avaluació de l'SCORM
L'activitat scorm permet avaluació amb certes limitacions. Podeu configurar els paràmetres de la qualificació en els següents apartats:
En aquest cas la qualificació que s'envia és el nombre de pàgines visitades, independentment del contingut de la pàgina i de com es completa la mateixa.
En el moment de fer l'activitat, l'alumne pot marcar iniciar un nou intent, si no marca es computarà el resultat en el mateix intent.
Paràmetres comuns de mòduls
El bloc Paràmetres comuns de mòduls apareix en l'edició de totes les activitats i recursos.
El número id és un valor que permet identificar l'activitat en els càlculs personalitzats del qualificador. Aquest id pot contenir lletres i números.
Els paràmetres Mode de grups i Visible es poden modificar directament des de la barra d'edició de l'activitat.
El paràmetre Mode de grups disposa de tres opcions:
- Sense grups: no hi ha subgrups, tots els participants són membres d'un gran grup.
- Grups separats: cada membre d'un grup veu només dins del seu grup, els altres són invisibles.
- Grups visibles: es treballa dins de cada grup, però es poden veure també els altres grups.