InsígniesLes insígnies són una bona manera d'incentivar i premiar el progrés i la col·laboració en el curs. Aquestes insígnies són compatibles amb Mozilla Open Badges, es mostraran al vostre perfil de Moodle i les podreu exportar a la vostra motxilla de Mozilla.Més concretament es pretén donar resposta a les preguntes següents:

  • Què és una insígnia i per a què serveix?
  • Quins paràmetres podem configurar quan editem una insígnia?
  • Com podem exportar-la?

Configuració

Per configurar la insígnia anireu a Insígnies | Afegeix una nova insígnia. Aquí anomenareu la insígnia, pujareu la imatge i afegireu una descripció i el nom i el correu de l'atorgador. Aquí també podeu decidir si la insígnia caduca o no, i en cas afirmatiu, quan caduca.


\\

Cliqueu a acceptar i entreu a la pàgina de configuració de la insígnia.


\\

Aquí trobareu 8 pestanyes:

  • Resum: Aquí trobareu un resum de totes les dades, i us avisarà en cas de haver algun problema.

\\
  • Edita els detalls. Aquí, no haureu de fer res, ja que són les dades que heu introduït al crear la insígnia. Sempre podeu editar-la per fer modificacions.

\\
  • Criteris Aquí haureu de decidir entre tres modalitats: atorgament manual, compleció del curs o compleció d'activitat.

\\

En cas de triar l'opció manual, haureu de decidir qui és l'atorgador, si ho han de decidir tots, o amb un atorgador n'hi ha prou, i es pot afegir una descripció explicant els criteris.


\\

Si trieu com a criteri la compleció del curs, podreu decidir a partir de quina qualificació.


\\

Si decidiu que l'opció és la compleció de l'activitat, podreu decidir de quines activitats i si s'han de completar totes o amb una és suficient.


\\
  • A la pestanya Missatge podreu configurar el missatge que s'enviarà notificant l'atorgament.
  • A la pestanya Destinataris trobareu els alumnes que hagin guanyat una insígnia.

Un cop configurada la insígnia, us apareixerà un botó per habilitar-la.


\\

Abans d'habilitar-la definitivament us avisa que un cop algun alumne hagi guanyat la insígnia ja no es podrà modificar la configuració.

Sempre tindreu accès a les vostres insígnies des de Gestiona insígnies. Des d'aquí podreu eliminar-la, copiar-la, editar-la o visualitzar-la.

Visualització i exportació de la insígnia

Un cop guanyada la insígnia aquesta es mostrarà al perfil de l'usuari.


\\

Aquesta també es pot exportar a la Motxilla de Mozilla Open Badges. Si no teniu compte a Open Badges, primerament haureu de registrar-vos. Únicament haureu de clicar a Afegeixa la motxilla.


\\

A continuació el nostre Moodle es connectarà a Open Badges, i us apareixerà una finestra per enviar la insígnia i una altra finestra per acceptar-la.


\\

\\

Si us connecteu a la vostra motxilla observareu com la insígnia ja s'ha afegit.


\\