Perfil d'usuari

Cada persona usuària del Moodle disposa del seu perfil que pot configurar, afegint la imatge, modificant la contrasenya, definint l'idioma i el país,…
En aquest apartat trobareu informació sobre aquests aspectes.


Més concretament es pretén donar resposta a les preguntes següents:

  • Quins paràmetres del meu perfil puc configurar?
  • Com accedeixo a la configuració del meu perfil?
  • Puc decidir els aspectes del meu perfil que vull compartir amb la resta d'usuaris?

Cada usuari del portal Odissea disposa d'una pàgina amb el seu perfil. Si fins ara no heu estat usuaris d'Odissea, cal que editeu el vostre perfil per tal de completar les dades personals indispensables (descripció, seguiment de fòrums i imatge).

  • Podeu veure el perfil d'altres usuaris fent clic damunt del seu nom. Per veure el vostre perfil heu de desplegar el menú del Tauler i fer clic en l'opció "Perfil".

Edició del perfil

  • Per editar el perfil, desplegueu el menú del Tauler (en la part superior dreta), i seleccioneu Preferències. En l'apartat "Compte d'usuari" teniu un enllaç a editar el perfil.

Editar el perfil

Editar el perfil

  • Reviseu les dades del perfil: nom, cognoms, correu
  • A continuació, al quadre Descripció feu una breu ressenya del vostre currículum professional (penseu que el perfil és públic i el podran veure les persones usuàries dels cursos ACTUALS I FUTURS on us inscriviu). Omplir aquest camp és imprescindible.
  • És important saber amb qui estem parlant, per això és molt recomanable que pengeu la vostra fotografia, que ha d'anar a l'espai Imatge. Si voleu que es vegi bé, preferiblement ha de tenir 100X100 píxels i format .jpg, és a dir, format tipus carnet (cal tenir-la preparada i desada al vostre ordinador prèviament).
  • En acabar cal fer clic sobre Actualitza perfil a la part inferior de la pàgina.

Preferències del fòrum

* En el mateix apartat "Compte d'usuari" hi ha un enllaç a les "Preferències dels Fòrums". Seleccioneu les opcions de Tipus de resum de correu, Subscripció automàtica als fòrums i Seguiment dels fòrums. Us recomanem que les deixeu com apareix a la imatge següent:

Edició del Fòrums

Edició del Fòrums

Si activeu el seguiment dels fòrums, podreu veure el nombre de missatges pendents que teniu a cada fòrum.