Classroom com a alumne

Quan us valideu com a alumne trobareu tots els cursos als quals esteu inscrits. Aquests cursos se us mostren amb l'avatar i el nom del professor, i amb la possibilitat de cancel·lar la inscripció. Si encara no esteu inscrit a un curs, ho podeu fer de dues maneres:

  • Mitjançant el codi que us facilitarà el Professor. Heu de clicar al signe + de la part superior dreta, i a la finestra emergent, escriure el codi que us ha proporcionat el professor.

  • Mitjançant l'enllaç del correu (si ha estat aquesta l'opció triada pel professor)
Un cop hagueu entrat en el curs trobareu una interfície molt senzilla.
Si cliqueu al botó del menú situat a l'esquerra, podreu navegar pels vostres cursos.

La part central té tres pestanyes: taula d'activitat, companys de classe, i Informació. La primera és on es presenta l'activitat i funciona com un mur d'una xarxa social, mostrant les publicacions per ordre cronològic.

A la banda esquerra trobareu el quadre d'activitats, on es mostren les tasques més urgents. Si cliqueu al botó Mostra-ho tot veureu totes les feines pendents i també les que ja han estat lliurades. En el cas de que el Professor hagi decidit que els alumnes puguin publicar i comentar, trobareu a la part inferior dreta un signe + amb l'opció Publica.

Tauler d'activitats

Les publicacions

Les Publicacions són comentaris que es penjaran al mur del curs. L'alumne pot associar un fitxer propi, un fitxer del Drive, un vídeo de Youtube o un enllaç.

Les tasques

Quan l'alumne obre una tasca, veurà l'enunciat i el material adjunt, podrà marcar la feina com a feta, i podrà afegir un document del Drive, un vídeo de youtube o un document propi, o bé crear un document, un full de càlcul, una presentació o un dibuix de Google.


En cas d'haver de crear un document, aquest s'inserirà automàticament dins de la nostra tasca, i haureu d'obrir-lo per poder-lo editar.
Aquest document durà el nom de la tasca i de l'alumne.
Des del Classroom tindreu l'opció d'entregar la feina.


Un cop lliurada se us marcarà com a feta amb un tic verd a la part superior dreta. Sempre tindreu l'opció d'enviar un comentari privat o un comentari visible per tota la classe.Un cop avaluada la tasca se us mostrarà com a tornada i veureu la qualificació i els comentaris fets pel professor.

Les preguntes

L'alumne pot decidir si la seva resposta serà pública o no.
Un cop ha respost, tindrà l'opció de veure les respostes dels companys i a interactuar amb ells (en el cas de que el professor ho hagi configurat així).
D'aquesta manera és com l'alumne veurà el flux de respostes i interaccions.

Companys de classe

A la pestanya Company de classe trobareu tots els membres del curs, tenint la possibilitat d'enviar-los un correu electrònic.

Informació

A la pestanya Informació trobareu el resum del curs, les dades del professor, el codi del curs, l'accés a la carpeta del curs del Google Drive, l'agenda del curs i la possibilitat d'obrir el Google Calendar on es troba l'agenda del curs, però també la personal de l'alumne i totes les agendes de totes les assignatures. Aquest és un aspecte important, ja que l'alumne haurà d'organitzar-se el seu temps en funció no només d'un curs.