EDpuzzle

EDpuzzle és un aplicatiu que permet crear tasques basades en vídeos. Actualment està integrada al Classroom de Google. Quan entreu a EDPuzzle heu de decidir el nostre rol (Professor o Alumne) i ens valideu amb el nostre usuari de Google Apps for Education.
La primera vegada que us valideu, haureu de vincular les vostres classes de Google Classroom amb EDPuzzle. Això ho fareu clicant al botó Import from Google Classroom.

A continuació haureu de crear l'activitat. Per fer-ho clicareu al botó Create.

Aquí teniu quatre opcions:

  • New video si voleu fer servir un vídeo dels nombrosos repositoris amb els que està enllaçat EDPuzzle.
  • Upload video si voleu pujar un vídeo al nostre espai.
  • Student project si voleu crear un projecte.
  • New folder si volem crear una nova carpeta.Si opteu per New video, tindreu accés a nombrosos repositoris de vídeos amb l'ajuda d'un cercador.

Un cop seleccionat el vídeo clicant al botó "Use it", accedireu a la finestra d'edició de l'activitat. El seu ús és senzill i intuïtiu. Teniu quatre icones a la part superior que us permeten:

  1. Retallar
  2. Afegir una pista d'àudio
  3. Afegir anotacions d'àudio en llocs puntuals.
  4. Fer preguntes

Les preguntes poden ser obertes o d'elecció miultiple.

També podeu afegir un comentari.

Finalment ho publicareu clicant al botó Post.Automàticament s'obrirà una finestra emergent que us permetrà publicar la vídeo-activitat com una tasca de Google Classrroom (vigileu de tenir permeses les finestres emergents).EDPuzzle incorporà moltes eines d'avaluació i seguiment.

Vídeos


Validació amb usuari de Google Apps for Education.Afegint contingutAfegint preguntes


Publicació


Visió des de l'alumne