Google Cast for Education

Aquesta aplicació et permet utilitzar l'ordinador connectat a la PDI o al canó de projecció com a receptor d'emissió. D'aquesta manera, els alumnes podran emetre des del seu ordinador sense necessitat de cables ni de ChromeCast.Instal·leu l'aplicació. Si sou administrador des de la consola, podeu instal·lar-la per aquella unitat organitzativa que controlarà l'ordinador receptor connectat a la PDI o al projector (habitualment els professors).

Des de l'aula i des de l'ordinador connectat al projector executeu Google Cast for Edu.Un cop en funcionament l'aplicació cliqueu al botó Settings situat a l'angle superior dret. Aquí podreu posar un nom al vostre receptor (i així serà fàcilment reconegut pels alumnes) i també pujar una imatge de fons.

Des del botó Share podreu decidir qui pot emetre i amb quins permisos. Podreu decidir si afegim alumnes individualment, per grups de Google (dels quals ha de ser membre i propietari) o per classes de Google Classroom. Tanmateix podreu decidir si poden emetre directament o han de demanar permís. En aquest cas, les sol·licituds es mostraran com a notificacions a l'ordinador del mestre.

Els alumnes per a poder emetre des de l'opció Emet del navegador o bé instal·lant el complement Google Cast.Un cop cliquem a la seva icona, se'ns mostrarà l'opció d'emetre al dispositiu creat pel professor.