Aplicacions Android des d'un Chromebook

Primer de tot heu d'habilitar Google Play (Administración de dispositivos - Chrome - Ajustes de aplicación Android)

Després heu de permetre-ho a nivell d'usuari (Administración de dispositivos - Chrome - Configuración de usuario - Aplicaciones Android).

Després heu d'afegir l'aplicació a la nostra col·lecció (Administración de dispositivos - Chrome - Gestión de aplicaciones). Aquí, primer seleccioneu a l'esquerra Aplicacions Android, i després cliqueu al signe més que us obrirà la botiga d'aplicacions.

Un cop heu permès la instal·lació, heu d'anar a Dispositivos > Administración de Chrome > Ajustes de Aplicación Android > Gestión de Aplicaciones i seleccionar des del desplegable de l'esquerra les aplicacions Android. Aquí, i clicant a sobre de l'aplicació que vulgueu configurar, podreu triar una sèrie de paràmetres. Heu de tenir en compte, que malgrat trieu l'opció de forçar instal·lació, això únicament funcionarà en els Chromebooks, mentre que a les tauletes haureu de fer la instal·lació des de la botiga Google Play. Des d'aquí podreu definir diferents configuracions depenen de la unitat organitzativa.