A la web de Toolbox hi ha un repositori d'aplicacions amb les valoracions dels mestres així com les experiències reals a l'aula.

A continuació es destaquen algunes, tot i que a la plataforma hi podreu trobar una gran diversitat d'experiències on els educadors en destaquen la síntesi, els objectius i la seqüència didàctica, tot afegint-hi fotografies, vídeos i enllaços de l'experiència.

EXPERIÈNCIES A TOOLBOX: http://toolbox.mobileworldcapital.com/experiencies/


El camí de tornada a casa

La idea… Veure com els nens i nenes podien inventar i crear una història a partir de l'explicació/visualització de només el començament del conte d'Oliver Jeffers "The way back home". A través de les seves inferències i fomentant la creativitat, treballant-la amb grups de treball cooperatiu, es va assolir l'objectiu final: elaborar diferents històries (escrites i filmades amb la tècnica de l'stop motion) a partir de l'explicació del començament del conte.

Enllaç web de l'activitat: http://oortego.wixsite.com/camitornadacasa

Enllaç a l'experiència a Toolbox: http://toolbox.mobileworldcapital.com/experiencia/el-cam-de-tornada-a-casa/137


La ràdio a l'aula

RàdioSagrer

https://soundcloud.com/escola-sagrer

https://www.youtube.com/watch?v=q_rOlFgOTP0

Radio Jaume Huguet

Amb Rec/Spreaker es poden emetre programes de ràdio en directe per internet. Rec és una taula de so simplificada amb micròfon, pistes d'audio i efectes. Respecte a les antigues taules de so, suposa una gran simplificació i permet fer ràdio en directe amb dispositius mòbils. La fem servir en matèries de llengua (tipologies textuals, correcció lingüística i ortogràfica, expressió, creativitat, llengua oral, dramatització, TAC…) però es pot introduir qualsevol contingut. A la matèria d'Informàtica s'han creat les apps per escoltar i s'ha creat una web que permet allotjar totes les ràdios escolars de Catalunya: radiojaumehuguet.cat […] Enllaç de l'activitat: http://terragansa.blogspot.com.es/