El mur

Podem accedir fàcilment a tots els elements de la xarxa social des del menú desplegable de la part superior dreta, situada a sota del botó de validació, o bé fen clic a sobre de la icona de la xarxa social de l'escola. Un cop entrem en el nostre mur, accedirem a una pàgina en que per defecte hi ha uns ginys predefinits que ens ajudaran a navegar per la xarxa. A l'esquerra trobem un menú que ens pernet accedir a tots els membres del centre i a tots els Nodes públics o privats (però no ocults).
Al mur general trobarem tots els comentaris que es facin al mur general i als murs dels meus nodes. A totes les entrades al mur, tindreu 3 opcions: fer un comentari, marcar-lo com a preferit, fer-li un m'agrada o marcar-lo com inapropiat. Si sou administrador, també podreu suprimir-lo. Aquest comentari arribarà mitjançant correu electrònic a l'adreça configurada a Paràmetres | General.
Escriure al mur es molt senzill. A sota de la caixa de text tenim tres icones que ens permet inserir una foto (pujada a la mediateca o mitjançant url), un vídeo o una url.