Creació d'un Node

Com a Administrador, aneu a Tauler|BuddyPress|Nodes. Des d'aquesta finestra podreu accedir i editar els nodes ja existents. Per crear un de nou heu de clicar al botó afegeix.

El procés de creació del Node té cinc passos:

 1. Detalls
  Aquí posareu el nom al node, fareu una petita descripció .
 1. Paràmetres
  En aquest apartat decidireu:
  • la seva privacitat: el node pot ser públic (tothom es pot afegir, el seu contingut és públic per a tothom i el node es llistarà a la llista de nodes), privat (només per a usuaris admesos -tothom pot demanar ser membre-, el seu contingut no serà visible per a tothom però sí que es llistarà al directori) o ocult (no es llistarà, el seu contingut només es visible pels membres, i només es pot formar part mitjançant invitació).
  • qui pot invitar al node: ho pot fer tots els membres del node, els administradors i moderadors, o només els moderadors.
  • la subscripció per defecte: sense missatges, resum setmanal, butlletí diari, correu amb els temes nous o tot per correu. Haurem de valorar la mida i activitat possible del node per no col·lapsar el correu.
 2. Fòrums
  Decidirem si el Node tindrà fòrum o no.
 3. Documents
  Nodes habilita un repositori de documents per a cada node. Això pot resultar molt interessant per tenir ordenada la documentació del centre. Hem de marca la casella que habilita el plugin i decidir qui pot afegir documents (tothom, administradors o moderadors).
 4. Foto. Seleccioneu o arrossegueu una foto o imatge com a icona del Node.
 5. Envia invitacions. Aquí enviareu invitacions als usuaris que considereu.