El gestor de documents a la pàgina web

Utilització del gestor de documents a la pàgina web.

A més a més de ser un repositori de documents, BP-Docs ens permet gestionar l’accés i la visibilitat d’aquests documents. A través de la configuració del document podem triar qui pot veure i accedir a cadascun dels documents que creem.

En aquesta ZER, per exemple, tenen tota una sèrie de documents penjats en la seva pàgina web.


Cadascun d’aquests documents estan configurats per podes ser vistos i accessibles per un determinat grup de persones.

Si visitem el directori de documents de la seva pàgina, només podrem accedir a aquells que han fet accessibles per a tothom.


Per poder veure i accedir a la resta dels documents haurem d’autentificar-nos com usuaris de la pàgina o del Node al que pertanyin els documents.

Una altra de les opcions interessant de BP-Docs és que permet crear documents amb enllaços a altres documents que estiguin allotjats a repositori al núvol (Google Drive, Dropbox, OneDrive, Microsoft365, etc.).

És una bona forma de centralitzar tots els documents del centre, del claustre i dels alumnes en un sol espai. Etiquetats de manera correcta, facilitem la seva cerca i el seu ús.

Si disposem del document en el nostre directori de documents, el podem fer fàcilment accessible a altres persones o a un grup de Nodes. També podem canviar o afegir noves etiquetes per associar-lo a altres categories.

Si voleu més informació sobre el funcionament dels documents, podeu fer una ullada a Gestió de documents de centre, Creació i Edició dels Documents i Tipus de documents del curs d’Administració de Nodes.