Eines BuddyPress

BuddyPress ens ofereix moltes possibilitats de gestió. Tot i que des dels Nodes podem accedir a força d’elles, és recomanable saber quines tenim al nostre abast des del Tauler, ja que algunes poden resultar molt útils.

BUDDYPRESS

Activitat: Des d’aquí podem veure tota l’activitat que es produeix en tots els Nodes. Revisar-ho des d’aquí pot resultar difícil, ja que hi trobem tota la que es produeix en tots els espais. Si hem de revisar les aportacions, potser és millor fer-ho directament des del Node que volem revisar.

Tanmateix, els filtres ens poden ajudar a identificar amb rapidesa les accions que ens interessen.Activity Plus - Aparença: Ens permet customitzar alguns aspectes visuals.Components: Podem triar quines accions es poden realitzar a Nodes. Seria important revisar-ho per fer que la configuració s’adapti als nostres objectius i necessitats. Algunes són força importants i és bo conèixer-les.La pestanya Paràmetres la trobarem també a Configuració, que veurem més endavant.

Nodes: des d’aquí podem gestionar tots els Nodes que tenim i canviar-ne les seves propietats.

També ens permet crear un nou Node. Com podeu comprovar, en afegir un Node nou, surt del tauler per portar-nos a Nodes.BuddyPress Like: està relacionat amb el botó m’agrada del Nodes. Es poden modificar dos característiques i permet personalitzar els missatges vinculats a aquesta acció.Registres: Podeu veure i consultar tot el que hi ha dins els Nodes. Podeu cercar les aportacions que s’hi han fet a través del nom d’un usuari en particular o bé a partir de paraules que apareguin en el contingut.En la pestanya Opcions de Configuració podem triar si volem que les visites dels administradors es comptin com una visita més o no.

 

Opcions de correu del Node: podeu modificar la configuració de les subscripcions de correu electrònic:Paràmetres: és també la segona pestanya que trobem a Components. Es refereix només a la possibilitat d’escriure directament al mur als usuaris registrats.DOCUMENTS: la gestió dels documents es tracta al punt 2.3

INVITACIONS DE BUDDYPRESS

Convida Membres: controla el comportament predeterminat de Convida Membres.

Pestanya Configuració general: personalitza l’assumpte i el cos del missatge que s’envia en convidar un nou usuari i permet o no que l’usuari que l’envia des del Node la pugui també modificar.També podem gestionar l’enviament d’invitacions en grup.Pestanya Control d’accés: controla quins membres poden enviar diferents tipus d'invitacions.Pestanya Gestió d’invitacions: aquí podeu veure les invitacions que s’han generat, qui les ha generat i gestionar-les. 

Invitacions de BuddyPress: veieu les invitacions que s’han generat i les que estan esborrades o pendents d’enviar.Afegeix invitació nova: permet crear i editar una nova invitació.Notificacions: podeu veure i eliminar les notificacions. Les notificacions es produeixen, per exemple, quan un usuari comenta algun dels nostres continguts, ens envien un missatge, ens demanen una petició d’amistat, ens conviden a un grup, ens promocionen a moderador o administrador…