Entrada de qualificacionsL'entrada de qualificacions en el programa es pot fer en els estats Actiu i Junta

Entrada de qualificacions en estat actiu


Quan un grup té una sessió d'avaluació en estat actiu, té habilitades les entrades de qualificacions:

  • Per Grup i matèria.
    • Els professors del grup accedint al menú Professorat > Grups > Grups al prémer la icona d'un grup concret poden escollir la matèria i avaluar així els alumnes del grup que tenen al seu currículum la matèria escollida.
    • L'Equip directiu i el PAS, accedint al menú Gestió > El curs > Grups al prémer la icona d'un grup concret poden escollir la matèries i avaluar els alumnes del grup que tenen al seu currículum la matèria escollida.
Professorat > Grups > Grups
Gestió > El curs > Grups
Avaluació de tots els alumnes d'un grup i matèria
  • Per Alumne
    • Els professors del grup accedint al menú Professorat > Grups > Grups al prémer la icona d'un grup concret, al prémer la icona d'un alumne poden entrar les qualificacions de les matèries que el professor tingui establertes a la gestió de la docència del grup.
    • L'Equip directiu i el PAS, accedint al menú Gestió > Alumnes > Dades dels alumnes al prémer la icona d'un alumne concret poden avaluar l'alumne de totes les matèries que aquest tingui en el seu currículum.
Professorat > Grups > Grups
Gestió > Alumnes > Dades dels alumnes
Avaluació d'un alumneLa icona permet entrar comentaris a l'avaluació de l'alumne i matèria. Observeu que en alguns casos la icona canvia de color. El programa distingeix en color verd quan s'han entrat comentaris.