Activitat 3. La meva tasca d'avaluació

 Objectius
Aquesta activitat té com a objectiu/s:

  • Reelaborar la pràctica d'avaluació competencial lliurada a l'Activitat 1, convertint-la en una tasca d'avaluació competencial, segons tot el que s'ha treballat al llarg d'aquest bloc.


 Descripció
Cada professor/a haurà de crear una bona tasca d'avaluació competencial per dur-la a la pràctica en la seva classe. Aquesta tasca s'ha de dur a terme properament.
Orientacions de treball


Individual 1. Realitza una tasca d’avaluació competencial. Intenta escriure els continguts atès que estan lligats als criteris d'avaluació relacionats amb la tasca que ha de desenvolupar l'alumne/a. Desenvolupa amb el màxim de detall la tasca d'avaluació. Mentre la vas confegint, pots fer-ne la revisió segons la plantilla de l’activitat anterior (fase 3 bloc 2 activitat 3).(Es pot fer individualment o en parelles, però el resultat hauria de ser una tasca d’avaluació individual per poder-la dur a la pràctica posteriorment.)
Individual 2. Posa a la carpeta de formació la teva tasca d'avaluació competencial. Pots agafar com a model els exemples de l'activitat anterior.(A la carpeta de formació han d'anar tantes taques com s'hagin dissenyat).
Carpeta de formació

Document per a la carpeta de formació

ORIENTACIONS PER A LA COORDINACIÓ

Ara que ja sabem els elements que ha de tenir una bona tasca d’avaluació competencial, arriba el moment de crear-ne una de pròpia, o bé refer aquella que ja s'ha presentat a l'activitat 1 d'aquest bloc.

Recordeu que ha d’estar relacionada amb els criteris d'avaluació i indicadors d’una unitat didàctica que s'hagi de dur a terme properament.

Haureu de redactar la tasca amb el màxim de detall possible. Podeu fer servir utilitzar la plantilla de l’activitat “Una tasca d’avaluació” per confegir-la correctament.

Les tasques dissenyades es desaran a la carpeta de formació.