Pujar fitxers grans de més de 10MB


Des del Moodle hi ha una mida màxima per als fitxers que es volen pujar, aquesta pot estar imposada pel servidor. A Àgora la mida màxima és de 10 MB. Per pujar els fitxers de mida superior teniu dues opcions:

Per arribar a l'Espai de fitxers cal que aneu a la Gestió dels serveis d'Àgora. El centre ha d'haver designat prèviament un usuari/ària gestor/a que ho pugui fer. Podeu consultar aquesta pregunta freqüent com es designa un gestor de centre.


Si el centre té un gestor dels serveis d'Àgora, aquest pot accedir a l'Espai de gestió i en El meu Àgora, en la secció Enviament de fitxers grans al Moodle trobarà el formulari per fer la gestió. Podeu consultar la pregunta freqüent Què s'ha de fer per pujar fitxers més grans de 10 MBs al servidor?

Cal que el centre prèviament assigni un usuari/ària gestor encarregat de pujar els fitxers d'aquesta mida.

Els passos a seguir són els següents:

Pujar fitxers

Enviar fitxers de còpies de seguretat.

L'altra opció que teniu és seleccionar el fitxer que voleu pujar al Moodle una vegada està en el repositori del Google drive.És a dir, per poder pujar fitxers de més de 10MB al vostre Moodle teniu dues opcions:

1. Pujar el fitxer des de l'entorn de Gestió dels serveis d'Àgora.

  1. Tenir o designar un gestor de serveis del Moodle.
  2. El gestor ha d'accedir a l'espai de fitxers: Gestió dels serveis d'Àgora | El meu Àgora | Espai de gestió | Enviament de fitxers grans al Moodle
  3. Pujar el vostre fitxer.


2. Pujar el fitxer una vegada està en un repositori en línia.

  1. Heu de tenir un compte de correu del Google, Dropbox o Box.
  2. L'admin del vostre lloc ha de tenir habilitat el repositori Google docs/Dropbox/Box.
  3. Pugeu el vostre fitxer al Drive, Dropbox o Box.
  4. Per últim pugeu el vostre fitxer al Moodle seleccionat-lo en el vostre Drive/Dropbox/Box.

A l'Espai de gestió de fitxers de Serveis d'Àgora només hi pot accedir el gestor designat pel centre educatiu. L'usuari admin i els usuaris amb rol gestor en el context sistema (en el Moodle) poden pujar fitxers de més de 10MB