Configuració general

Canviar el nom del lloc i el contingut central

Si accediu a l'opció Administració | Sistema | Paràmetres generals del menú horitzontal de la capçalera, trobareu els paràmetres del sistema que permeten:

  • Canviar el Nom del lloc
  • Canviar el Contingut central: dintre de l'apartat Paràmetres de la pàgina inicial, paràmetre Mòdul inicial. Hi ha un desplegable amb tots els mòduls disponibles. Per defecte, està configurat el mòdul de notícies (recomanat).

La Funció d'inici pel mòdul de notícies es view. Per la resta de mòduls és main.

A la secció Paràmetres dels metadescriptors hi trobareu el paràmetre Títol de la pàgina per defecte que correspon al text que apareix com a títol de les pestanyes dels navegadors quan els usuaris es troben a la pàgina inicial de la Intraweb.

L'apartat superior de la pagina d'inici (amb títol Benvinguts a la intraweb) es pot modificar o deshabilitar des d'Administració | Sistema | Blocs. En aquest apartat trobareu una llista de tots els blocs que hi ha al sistema. Observeu el bloc Missatges d'administració:

Per editar el contingut del bloc, feu clic a la icona . Per amagar el bloc, feu clic al botó d'estat per tal desactivar-lo.

Podeu trobar més informació sobre els blocs aquí.

Personalitzar la capçalera

Podeu afegir una imatge a la capçalera de la Intraweb, que apareixerà alineada a la dreta de la pantalla i ubicada a l'espai existent entre els logotips oficials i el menú horitzontal. Per fer-ho, heu de pujar la imatge al directori theme dels fitxers del lloc i li heu de donar un nom concret, que depèn del tema gràfic triat:

Entorn visual Nom del logotip
Intraweb XTEC (iw_xtec) logo.png
Intraweb Bluegrace Àgora (iw_bluegrace_agora) logo2.png
Intraweb XTEC 2 (iw_xtec2) logo3.png

No és possible personalitzar la capçalera de la resta de temes gràfics.

Per pujar un fitxer (en aquest cas la capçalera) als fitxers del lloc, podeu llegir la secció Afegir un document adjunt de l'apartat Afegir fotos, documents adjunts o vídeos a una notícia o pàgina

Canviar l'aspecte gràfic general

Per canviar l'aspecte gràfic heu d'anar a Administració | Sistema | Entorns visuals i validar el tema gràfic nou. Per exemple, si voleu canviar el tema per defecte (Intraweb XTEC2) per el tema Intraweb xtec:

Els temes Àtom, RSS, Mobile i Impressora no són temes gràfics pròpiament dits, sinó entorns auxiliars per generar RSS, vistes per a mòbils i vistes d'impressió.

AVANÇAT: Podeu canviar els colors i altres aspectes gràfics del tema pujant el vostre fitxer d'estils personalitzat (.CSS) a la carpeta theme dels fitxers del lloc.

El fitxer d'estils ha de tenir un nom concret segons el tema gràfic triat:

Entorn visual Nom del logotip
Intraweb XTEC (iw_xtec) style.css
Intraweb Bluegrace Àgora (iw_bluegrace_agora) style2.css
Intraweb XTEC 2 (iw_xtec2) style3.css